Met trots maken we via deze manier de toetreding van een nieuw lid tot de Wijkraad bekend: Reinoud Kroezen. Hier volgt een stukje van Reinoud zelf!

Als eerste “ officiële taak” als lid van de Wijkraad kreeg ik het verzoek om een kort stukje te schrijven voor deze Wijkkrant. Om mijzelf aan jullie voor te stellen. Bij deze dan…
 
Mijn naam is Reinoud Kroezen. Ik kan niet zeggen dat ik geboren en getogen ben in Boeimeer. Want geboren ben ik in Zundert. Getogen ben ik in Zundert en in Ruitersbos. Maar woon ik in totaal al weer (af een aan) 22 jaar in Boeimeer. Eerst aan de Graaf Hendrik III Laan. En nu aan het gelijknamige Plein. Dat ik hier al die jaren woon is omdat ik me in deze wijk erg thuis voel.  Nu ik met pensioen ben zocht ik een mannier om mij toch weer nuttig te maken. En dat mag ik nu doen door lid te worden van de Wijkraad. Ik wil mij graag inzetten om onze buurt een mooie en fijne woonomgeving te laten zijn. En laten blijven.
 
Mocht u zaken hebben waarvoor u aandacht wil vragen. Laat het mij en mijn mede Wijkraadleden vooral weten! U kunt ons bijvoorbeeld een mailtje sturen via info@wijkraadboeimeer.nl.
 
Met vriendelijke groet!
Reinoud Kroezen